Matteli üldine veebipõhine privaatsusavaldus

Uuendatud 12. aprillil 2018

Teie privaatsus on meile Matteli ettevõtete grupis oluline. Selles privaatsusavalduses kirjeldatakse teavet, mida Mattel teilt meievahelise suhtluse ja meie Matteli teenuste kaudu kogub ning kuidas me seda teavet kasutame. Samuti kirjeldatakse, millist teavet koguvad teilt kolmandad pooled ja kuidas me ning nad seda teavet kasutavad. Põhimõisted on kaldkirjas ja allajoonitud (nagu see) ja need on leitavad jaotisest MÕISTED. See privaatsusavaldus annab näiteid andmetest, mida me kogume, ja valikutest, mida saate teha; need näited ei pruugi olla ammendavad ega välistavad.
See avaldus kehtib Matteli teenustele, sealhulgas Matteli veebisaitidele, rakendustele, mobiilirakendustele, veebiteenustele ja ühendatud toodetele. Matteli veebisaitidele kehtivad ka MATTELI TINGIMUSED. Neile võivad kehtida ka muud tingimused, lõppkasutaja litsentsilepingud või täiendavad eeskirjad. Iga kord, kui kasutate Matteli teenuseid, nõustute selle avaldusega. Kui te ei nõustu kõigi selle privaatsusavalduse tingimustega, ärge kasutage Matteli teenuseid.
 

LASTE PRIVAATSUS

Oleme Mattelis uhked, et aitame tuua rõõmu lastele üle maailma ja võtame oma vastutust laste ees väga tõsiselt. Lisateavet meie laste privaatsuspõhimõtete kohta leiate MATTELI LASTE PRIVAATSUSAVALDUSEST

 

Laps/lapsed. Isikud, kes ei ole täisealised, et nõustuda nende isikuandmete kogumise ja töötlemisega. Enamikus maailma piirkondades on need alla 13-aastased isikud. Euroopa Majanduspiirkonnas (EMP) on nad alla 16-aastased isikud. Me järgime Matteli teenuste puhul mõiste „lapsed“ kohalikke määratlusi jurisdiktsioonides, kus see vanus erineb.
Teave. Andmed, mida me kogume. See sisaldab tähestikulises järjekorras järgmist: 

  • Asukohateave. Teave, mis võimaldab teie asukohta täpselt määrata, näiteks mobiilirakenduse GPS-koordinaatide abil.
  • Automaatselt kogutud teave. Teave, mida kogutakse automaatselt, kui kasutate Matteli teenuseid, sealhulgas teave teie kasutuskogemuse hõlbustamiseks ja meie külastajate mõistmiseks, näiteks teie seadme teave, teave Matteli teenusteks kasutatava võrgu kohta (nt eelistatud keel või veebisaidid või teenused, mida külastasite enne Matteli teenuse kasutamist) ning sisu (sh reklaamid), mida näete või klõpsate.
  • Huvide või demograafiline teave. Teave kasutaja lemmikmängude, -värvide, Matteli tegelaste ja sarnaste eelistuste kohta; või teave külastaja või kasutaja kohta, näiteks sugu, vanus, haridus, elukutse, ametikoht või muu teave.
  • Isiklik kontaktteave. Teave, mis võimaldab meil teiega otse ühendust võtta, nt teie täisnimi, e-posti aadress, kodune aadress, telefoninumber, mobiilinumber jne.
  • Isikuandmed. Teave, mis tuvastab konkreetse isiku (otseselt või kaudselt), näiteks isiku nimi, aadress, e-posti aadress, seadme identifitseerimistunnus, telefoninumber või määratud identifitseerimistunnus. Kui anonüümne teave on otseselt või kaudselt seotud isikuandmetega, käsitletakse seda anonüümset teavet ka kui isikuandmeid.
    • Laste puhul hõlmavad isikuandmed ka lapse fotot, videot ja heli.
  • Kasutaja loodud sisu. Teie postitatud või üleslaaditud teave, näiteks arvustused, kommentaarid, videod, pildid või suhtlus sotsiaalmeedias. Loe rohkem jaotisest Kasutaja loodud sisu.
  • Kolmanda poole esitatud teave. Matteli ettevõtete grupiga kolmanda poole kaudu jagatud andmed.
  • Küsitlusteave. Küsitlustele või küsimustikele vabatahtlikult esitatud vastused.
  • Makseteave. Krediitkaardi numbrid või muu finantsasutuse väljastatud teave tehingu lõpuleviimiseks, sealhulgas (vastavalt vajadusele) isiklikud kontaktandmed.
  • Seadme teave. Teave Matteli teenusele juurdepääsuks kasutatava seadme, veebisirvija või rakenduse kohta, näiteks operatsioonisüsteem, veebisirvija teave, internetiprotokolli (IP) aadress, seadme universaalsed identifikaatorid (UDID) ja muu sarnane teave.
  • Sisselogimisteave. Teave, mis võimaldab tuvastada ja kinnitada kasutaja juurdepääsu Matteli teenusele. Laste puhul on see tavaliselt kasutajanimi ja parool. Täiskasvanute puhul on see tavaliselt parool ja mõned isiklikud kontaktandmed, näiteks e-posti aadress.
  • Sotsiaalvõrgustike sisselogimisteave. Sisselogimisteave ja muu teave (nt sõbralistid) sotsiaalvõrgust, mida kasutaja otsustab Matteliga jagada juurdepääsuks Matteli teenusele või Matteli veebisaidile.
  • Tellimuse teave. Toote või Matteli teenuse ostmiseks antav teave, sealhulgas tehingu täitmiseks vajalikud andmed, näiteks tellitud tooted, makseteave ja isiklikud kontaktandmed.

Huvipõhine reklaam. Suunatud reklaam toodete ja teenuste kohta, mis teie tegevuse põhjal peaksid teile huvi pakkuma.
Matteli ettevõtete grupp. Kui me räägime selles avalduses Matteli ettevõtete grupist, mõtleme me järgmisi:

  • Mattel, Inc., 
  • Fisher-Price, Inc., 
  • Fuhu/Nabi Brands,
  • American Girl Brands, LLC, 
  • HIT Entertainment Limited, ja 
  • Mega Brands Inc.

Matteli veebisaidid. Matteli ettevõtete grupi pakutavad veebisaidid. Vt jaotist Matteli teenused.
Matteli teenused. Kõik Matteli ettevõtete grupi pakutavad veebiteenused, sh veebisaidid (Matteli veebisaidid), rakendused ja seotud tooted. Loe edasi jaotisest MATTELI TEENUSED.
Kolmas pool. Ettevõte, mis ei ole Matteli ettevõtete grupiga seotud, sh kolmandate poolte veebisaidid, millele me lingime, või kolmandad pooled, kes haldavad veebipoode või mobiilirakenduste kauplusi. Loe rohkem jaotisest KOLMANDA POOLE PARTNERID JA KOLMANDA POOLE TEHNOLOOGIAPARTNERID.

  • Kolmanda poole partner või kolmanda poole teenuste osutaja. Kolmas pool, kelle Mattel on kaasanud Matteli teenuste osutamiseks, sealhulgas agendid, müüjad, teenuste osutajad ja teised.
  • Kolmanda poole tehnoloogiapartnerid. Kolmandad pooled, kelle tehnoloogiad me kasutame sisu pakkumiseks, kasutajate mõistmiseks ja reklaami edastamiseks. 
     

Matteli teenused on Matteli ettevõtete grupi pakutavad veebiteenused, sealhulgas:

  • Matteli veebisaidid;
  • veebipoed;
  • täiustatud Matteli teenused;
  • rakendused; ja
  • ühendatud tooted. Teabe saamiseks funktsioonide, privaatsuse eest vastutavate isikute ja kogutava teabe kohta vaadake konkreetse seotud toote KKK-D.

Ostu sooritamiseks, rakenduse allalaadimiseks või ühendatud toote kasutamiseks peate võib-olla liituma kolmanda poolega. 
Teil võib olla võimalus ühendada rakendus või ühendatud toode juhtmeta teenuse kaudu.
 

Matteli veebisaidid
Pakume Matteli veebisaite, mis sisaldavad mänge, teavet, ostuvõimalust ja muid Matteli ettevõtete grupi interaktiivseid ning staatilisi tegevusi.

  • Mõned Matteli veebisaidid või veebisaitide alad on mõeldud lastele, ja mõned on mõeldud täiskasvanutele. Lisateavet laste ja nendele mõeldud spetsiaalsete praktikate kohta lugege meie LASTE PRIVAATSUSAVALDUSEST.
  • Enamiku Matteli veebisaitide kasutamiseks ei pea jagama isiklikku kontaktteavet, kuid enamik täiskasvanutele ja teismelistele mõeldud Matteli veebisaite sisaldab registreeritud liikmetele mõeldud jaotisi ning privileege.

Veebipoed
Pakume võimalusi toodete ostmiseks meie veebipoodidest, rakendustest või muude meedia- või äripartnerite kaudu. Veebipoed on sageli osa suuremast Matteli veebisaidist.

  • Ostu sooritamiseks peavad kliendid olema vanemad kui 18-aastased ja kasutama kehtivat makseviisi. 
  • Kui klient esitab veebis tellimuse, saadame talle kinnitusmeili. 
    • Samuti võime aeg-ajalt saata e-kirju erikampaaniate või toote kohta, mis võivad klientidele huvi pakkuda. 
    • Kliendid, kes eelistavad mitte saada veebitellimuse kinnitusi või kampaaniameile, võivad selle eelistuse ära märkida veebipoe tellimuse vormis. 
    • Kui saate meilt turundus- või kampaaniameile, mida te ei soovi, järgige lihtsalt igas meilis olevaid tellimuse tühistamise juhiseid.
    • Saate oma suhtluseelistusi muuta ka jaotises MATTELI SUHTLUSEELISTUSED (välja arvatud American Girl) või AMERICAN GIRLI SUHTLUSEELISTUSED (ainult American Girl).
    • Pidage meeles, et turundus- või kampaaniameilide tellimuse tühistamise taotlus ei mõjuta tehingutega seotud e-kirju (nt need, mis on seotud ostu, tasulise tellimuse või toote registreerimisega).

Täiustatud Matteli teenused

  • Täiustatud Matteli teenused võivad olla teile või teie lapse nimel saadaval kuu- või muu tasu eest koos teatud Matteli teenustega. 
    • Ainult vanem või eestkostja saab registreerida lapsed Matteli teenuste täiustatud tellimuse või Matteli teenuste teatud lisavõimaluste kasutamiseks. 
    • Teie lapse registreerimiseks palume teil lisaks oma kontaktandmetele ja krediitkaarditeabele esitada ka oma sisselogimisteave. 
    • Saame pakkuda teile võimalust arveldada tellimusteenuse eest automaatselt. 
    • Kui valite tellimuse automaatse uuendamise, säilitame teie taotluse töötlemiseks ise või säilitavad meie usaldusväärsed kolmanda poole partnerid teie registreerimisteabe, sealhulgas teie krediitkaarditeabe.

Rakendused 
Pakume mitmesuguseid oma kaubamärkidega lõbusaid ja huvitavaid rakendusi. Mõnel juhul võivad rakendused olla saadaval Matteli veebipoe kaudu, kuid enamasti rakenduse allalaadimisel või ostmisel, või rakendusesisese ostu tegemisel kolmanda poole mobiilirakenduse veebipoe kaudu. Lisateabe saamiseks vt jaotist LINGID JA KOLMANDAD POOLED.
Tähelepanu: Rakenduste kasutamiseks võib lisaks meie standardsele MATTELI KASUTUSTINGIMUSTELE kehtida ka lõppkasutaja litsentsileping (EULA).
Ühendatud tooted
Mattel pakub vanematele ja lastele mitmesuguseid internetiühendusega tooteid. Mõnikord teeme ühendatud toodete pakkumiseks koostööd kolmanda poole partneritega.

  • Mõned ühendatud tooted, nagu ühendatud beebimonitorid, on mõeldud kasutamiseks ainult vanematele. 
  • Ühendatud toodete kasutamine eeldab tavaliselt ühendatud rakenduse allalaadimist. 
  • Mõnede ühendatud toodete privaatsustavade eest vastutab kolmas pool. 
  • Pakume KKK-D ja muud teavet, mis aitab teil mõista konkreetseid ühendatud toote funktsioone (näiteks seda, kas nad koguvad hääl- või visuaalseid andmeid), kes vastutavad privaatsuse eest ja millist teavet me kogume. 

Juhtmeta teenused
Võime teiega teie mobiilseadme kaudu suhelda. Matteli teenuste saamiseks juhtmeta ühenduse kaudu peavad külastajad andma oma nõusoleku ja kinnitama, et nad nõustuvad, et nende operaator võtab neilt tasu sõnumite saatmise ning vastuvõtmise eest vastavalt nende kehtivale paketile. Teilt võidakse paluda selline kokkulepe uuesti kinnitada. 

  • Kui ei ole märgitud teisiti, kohaldatakse sõnumite saatmise standardmäärasid; kui kehtivad lisatasu määrad, teavitatakse sellest külastajaid enne registreerimist. 
  • Mattel ei vastuta Matteli teenustele ligipääsu või nendega ühenduse loomisega seotud juhtmeta teenuse tasude, näiteks sõnumiedastustasude eest.
     
  • Kogume teavet, mis võimaldab teil Matteli teenuse kasutamiseks registreeruda. Sisselogimisteave on sageli kõik, mida teie registreerimiseks vajame.
  • Kogume isiklikku kontaktteavet.
  • Kogume teie kohta muud isiklikku teavet, näiteks huvide või demograafilist teavet jne.
  • Kogume kasutaja loodud sisu, mille loomiseks Matteli teenus teile võimaluse annab.
  • Kogume seadme teavet, automaatselt kogutud teavet ja teavet, mis võimaldab juurdepääsu Matteli teenustele (nt sisselogimisteave, Wi-Fi-võrgu nimi jne).

Kogume teavet teilt ja teie kohta teile Matteli teenuste pakkumiseks. Kogutud teave sõltub konkreetsest Matteli teenusest.
Võime teilt koguda järgmist:

  • sisselogimisteave;
  • isiklik kontaktteave;
  • automaatselt kogutud teave;
  • sotsiaalvõrgustiku sisselogimisteave;
  • tellimuse teave;
  • makseteave;
  • saaja nimi ja aadress, kui teete ostu ja palute selle saata endale või kellelegi teisele;
  • asukohateave;
  • e-posti aadressid, kasutajanimed või muu teave sõprade kohta, kellele soovite saata e-kaarti või keda kutsuda osa võtma Matteli teenuste pakkumisest;
  • teave teie lapse kohta (nt teie lapse isiklik teave ja isiklik kontaktteave, sealhulgas huvide või demograafiline teave);
  • teave, sealhulgas teie vanus, mis võimaldab meil kinnitada, et olete oma lapse vanem või seaduslik hooldaja;
  • kasutaja loodud sisu;
  • Wi-Fi-võrgu nimi;
  • küsitluse teave.
     

Kogume teavet: 

  • mida jagate vabatahtlikult;
  • tehingu täitmiseks; ja
  • automaatselt. 

Lisateabe saamiseks teie teabe automaatseks kogumiseks kasutavate TEHNOLOOGIATE kohta vt jaotist KÜPSISED JA TEHNOLOOGIAD.

Me kogume teavet, mida te jagate vabatahtlikult
Saate paljusid meie Matteli teenuseid kasutada ilma isiklikku kontaktteavet jagamata. Kui seda otsustate, saate jagada isiklikku kontaktteavet, isiklikku teavet, sisselogimisteavet, huvide või demograafilist teavet või küsitlusteavet teie või teie lapse kohta, kui:

  • registreerute Matteli teenuste kasutamiseks;
  • mängite mängu;
  • kasutate interaktiivset tegevust;
  • teete ostu ühes meie veebikaupluses (vt ME KOGUME TELLIMUSE TEAVET);
  • tellite kataloogi;
  • osalete loosimistel või võistlusel;
  • registreerute teabe ja pakkumiste saamiseks;
  • kandideerite veebis töökohale;
  • vastate küsitlusele või küsimustikule; ja
  • postitate kasutaja loodud sisu. Kehtivad erieeskirjad; vt lisateavet jaotisest KASUTAJA LOODUD SISU.

Kogume tellimusteavet
Kui klient lisab üksuse ostukorvi, esitab tellimuse või taotleb veebis kataloogi, kogume tehinguga seotud tellimusteavet. See võib sisaldada isiklikku teavet teie lapse kohta.
Kliendid võivad tellimuste tegemisel tellimuse mugavaks lõpetamiseks ja tulevikus tellimuste tegemiseks registreeruda. Kui registreerunud kliendid naasevad veebisaidile järgmiste tellimuste tegemiseks, saavad nad tuvastada end oma sisselogimisteabe abil.
Me kogume teavet automaatselt, kui kasutate Matteli teenused
Kogume automaatselt kogutud teavet, sealhulgas seadmeteavet, et pakkuda teile sobivaid Matteli teenuseid või Matteli veebisaite (näiteks, teie emakeeles), kui neid kasutate või külastate.
 

 

Kogume teavet teie vajaduste rahuldamiseks, meie sisu haldamiseks ja reklaami edastamiseks, tõhusaks toimimiseks ning Matteli teenuste ja toodete täiustamiseks.
  • Kogume teavet, et teha seda, mida meil teha palute.
  • Kogume teavet, et pakkuda teile teavet Matteli teenuste ja toodete kohta, mis võivad huvitada teid või teie last.
  • Kogume teavet Matteli teenuste ja toimingute toetamiseks.
  • Kogume teavet Matteli teenuste täiustamiseks.
  • Kogume teavet oma toodete täiustamiseks.
  • Kogume teavet teile sisu pakkumiseks.
  • Me kogume teavet teile reklaami tegemiseks.
  • Kogume teavet turvalisuse tagamiseks.
  • Kogume teavet enda ja teiste isikute seaduslike õiguste kaitsmiseks.

Kogume teavet:

  • teile Matteli teenuste pakkumiseks;
  • teie taotlustele vastamiseks;
  • teie või teie lapse vanuse kinnitamiseks;
  • tehingu lõpuleviimiseks;
  • tehingu täitmiseks;
  • tellimuse kinnitamiseks;
  • teile tellimuse oleku kohta värskenduste andmiseks;
  • teie tasuta või tasuliste tellimuste täitmiseks;
  • võistluste ja looside võitjate teavitamiseks;
  • teile või teie lastele huvipakkuvate Matteli teenuste kohta soovituste saatmiseks;
  • teile või teie lastele huvipakkuvate toodete kohta soovituste saatmiseks;
  • teile turundusmeilide saatmiseks;
  • teile kataloogide saatmiseks;
  • teile huvipõhise reklaami pakkumiseks;
  • meie reklaami tõhususe analüüsimiseks ja mõõtmiseks;
  • Matteli teenuste toetamiseks;
  • meie külastajate mõistmiseks;
  • meie toodete täiustamiseks;
  • Matteli teenuste täiustamiseks;
  • uute toodete väljaarendamiseks;
  • uute Matteli teenuste väljaarendamiseks;
  • meie toodete ja Matteli teenuste turvalisuse, terviklikkuse ja kvaliteedi säilitamiseks;
  • intellektuaalse omandi kaitseks;
  • meie seaduslike õiguste kaitsmiseks;
  • teiste seaduslike õiguste kaitsmiseks.

Mõne või kõigi nende eesmärkide täitmiseks võime teha koostööd kolmanda poole partneritega, sealhulgas kolmanda poole tehnoloogiapartneritega. Lisateavet mõne või kõigi nende kolmandate poolte kohta leiate jaotisest KÜPSISED JA TEHNOLOOGIAD.
Me võime kombineerida kogu kogutud teavet, et mõista paremini teie vajadusi, täiustada Matteli teenuseid ja toiminguid, hallata sisu ning reklaami, saata teile pakkumisi ja teavet ning pakkuda teile paremat teenust.
Kui teie piirkonna seaduste kohaselt peame saama teabe teatud eesmärgil kogumiseks teie nõusoleku, siis teeme seda teabe kogumise ajal.
 

 

Mõnikord saame teie kohta kolmandate poolte poolt pakutud teavet ja kombineerime selle muu meie kogutud isikliku teabega.

Võime koguda autentimisteavet.

Kogume teavet muudest allikatest
Võime saada kolmandate poolte pakutud teavet teie kohta kaubanduslikest allikatest. Võime seda teavet kombineerida muu teie kohta kogutud isikliku teabega.

Samuti võime koguda autentimisteavet (näiteks selleks, et veenduda, et olete krediitkaardi volitatud omanik).

Võime jagada teavet järgmiselt:

  • Jagame teavet, mille saame Matteli ettevõtete grupis ja meie kolmanda poole partneritelt.
  • Teie nõusolekul jagame kolmandatele pooltele turunduse eesmärgil osa isiklikku kontaktteavet.
  • Nagu kataloogidega tegelevate ettevõtete puhul tavapärane, jagame postiaadresse (aga mitte e-posti aadresse) teiste kataloogiettevõtetega, kelle tooted ja teenused võivad teile huvi pakkuda. Vajaduse korral küsime kõigepealt teie nõusolekut. Jätame teile ka võimaluse nõusolek tagasi võtta.
  • Kui annate meile sotsiaalvõrgustiku sisselogimisteabe, jagab Mattel teavet teie sotsiaalvõrgustikuga.
  • Me jagame teavet kasutamise ja huvide kohta, mida me küpsiste ning tehnoloogia kaudu koos kolmanda poole tehnoloogiapartneritega saame ja küsime nõusolekut, kui seda nõuab kohaldatav õigus. Lisateave TEIE VALIKU- JA KONTROLLVÕIMALUSTE kohta.
  • Me jagame mis tahes teavet (sh isiklikku teavet), mis on vajalik juriidilise taotluse või kohtukutse rahuldamiseks, vara kaitsmiseks või isikliku turvalisuse tagamiseks, Matteli äri ostmisel või müümisel või muul seadusega lubatud või nõutaval juhul. 

Me jagame teavet, mille saame Matteli ettevõtete grupis, ja jagame seda meie kolmanda poole partneritega meie nimel ülesannete täitmiseks. 
Me ei jaga teiste ettevõtetega väljaspool Matteli ettevõtete gruppi otseturunduse eesmärgil isiklikku kontaktteavet, mille saame veebis lastelt või nende kohta, välja arvatud selles privaatsusavalduses kirjeldatud juhtudel. 
Jagamine meie kolmanda poole partneritega
Võime teie teavet jagada mitmete kolmanda poole partneritega. Nad:

  • tagavad andmebaasi ja serveri hoolduse ning turvalisuse;
  • aitavad meil hallata tehinguid;
  • aitavad meil töödelda ja täita tellimusi või taotlusi;
  • aitavad meil analüüsida meie pakkumisi.

Nad pakuvad Matteli ettevõtete grupile ka teisi sarnaseid teenuseid. Me nõuame, et kolmanda poole partnerid, kellel on juurdepääs teabele, seda teavet ka kaitseksid.
Kolmandate pooltega jagamine turunduslikel eesmärkidel

  • Jagame kataloogisaajate teatud nimesid ja postiaadresse kolmandate pooltega, kelle kataloogid võivad teile huvi pakkuda. Vajaduse korral küsime kõigepealt teie nõusolekut. Võite igal ajal sellest loobuda. 
  • Teie nõusolekul jagab Mattel isiklikku kontaktteavet väliste ettevõtetega, kes pakuvad tooteid või teenuseid, mis võivad teile huvi pakkuda. 
  • Kui võtate meiega ühendust, eemaldame teie nime välistele ettevõtetele pakutavast  loendist. Vt jaotist MATTELI SUHTLUSEELISTUSED (välja arvatud American Girl) või AMERICAN GIRLI SUHTLUSEELISTUSED (ainult American Girl). 

Jagamine sotsiaalvõrgustikega
Kui annate Matteli teenuse või Matteli veebisaidi kasutamiseks sotsiaalvõrgustiku sisselogimisteabe, jagatakse seda teavet teie sotsiaalvõrgustikuga, näiteks asjaolu, et logisite sisse Matteli teenusesse või Matteli veebisaidile, või teie tegevuse kohta Matteli teenuses või Matteli veebisaidil Me võime saata sotsiaalvõrgustiku kaudu sõnumeid teiega suhtlemiseks.
Kolmanda poole tehnoloogiapartneritega jagamine
Me jagame teavet kasutamise ja huvide kohta, mida küpsiste ning tehnoloogia kaudu koos kolmanda poole tehnoloogiapartneritega saame ja küsime nõusolekut, kui seda nõuab kohaldatav õigus. Lisateavet vt jaotisest TEIE VALIKU- JA KONTROLLVÕIMALUSED.
Jagamine seaduslike õiguste kaitseks ja juriidiliste kohustuste täitmiseks
Kui Mattel usub, et kellegi käitumine mis tahes Matteli teenuses võib meile, Matteli teenustele või mõnele isikule või varale kahju tuua, võime sellise kahju vältimiseks avaldada isiklikku teavet. Sellisel juhul võime proovida kurjategija tuvastada, nendega ühendust võtta või võtta nende vastu õiguslikke meetmeid. 
Võime avaldada isiklikku teavet, kui usume, et avalikustamine on seadusega nõutav või lubatud või vajalik juriidilisele taotlusele või kohtukutsele vastamiseks.
 

 

  • Matteli teenused võivad linkida muule sisule internetis või seda kasutada. Me ei kontrolli kolmanda poole veebisaidi andmete kogumise tavasid ega kasutustingimusi. Nendele veebisaitidele kehtivad kolmanda poole privaatsuspoliitikad ja -tingimused. 
  • Teie arvuti või mobiilseadme seaded võivad lubada blokeerida või osaliselt blokeerida muud sisu, kuid need seaded ei pruugi olla kõikidel juhtudel tõhusad.
  • Teil võib olla võimalik tellida või registreerida kolmanda poole müüja kaudu. Kolmanda poole privaatsuspoliitika ja -tingimused kehtivad kolmanda poole tarnijaga toimunud tegevusele.
  • Teeme Matteli teenuste pakkumiseks koostööd kolmanda poole partneritega.

Muud saidid, millele lingime
Matteli teenused võivad ühenduda muu sisuga internetis, mida me ei kontrolli. 

  • Me võime linkida sotsiaalmeedia veebisaitidele või saitidele, mis müüvad meie tooteid.
  • Me võime linkida teistele kolmanda poole veebisaitidele või teenustele, mis meie arvates võivad teile huvi pakkuda.
  • Soovitame teil hoolikalt läbi vaadata kolmanda poole pakkujate privaatsuspoliitikad ja kasutustingimused, kuna need ei kuulu selle privaatsusavalduse alla ja Mattel nende eest ei vastuta.
  • Kolmandate poolte blokeerimiseks võite muuta veebisirvija, seadme või muu tarkvara seadeid. Mõnikord ei pruugi need seaded olla tõhusad.

Kolmanda poole müüjad
Kui teete tellimuse või registreerute Matteli teenuses, kus tehingutega tegeleb kolmanda poole müüja (näiteks PayPal), tehakse need tehingud läbi müüja veebisaidi. 

  • Enne mis tahes isikliku teabe esitamist või kolmanda poole veebisaidi kaudu tehingute tegemist veenduge, et tutvute kolmanda poole veebisaidi tingimuste ja privaatsuspoliitikaga. 
  • Mattel ei vastuta kolmandate poolte tehtud tehingute ega nende sisu, tingimuste ja privaatsuspoliitikate eest.

Kolmanda poole partnerid ja kolmanda poole tehnoloogiapartnerid

  • Teeme Matteli teenuste pakkumiseks koostööd kolmanda poole partneritega. Palume neile usaldatud teavet käidelda hoolikalt.
  • Teeme koostööd ka kolmanda poole tehnoloogiapartneritega, et pakkuda sisu, mõista meie kasutajaid ja edastada meie Matteli veebilehtedel ning kolmanda poole veebisaitidel reklaami. Lisateabe saamiseks KÜPSISTE JA TEHNOLOOGIATE ja mõnede nende tehnoloogiate saadavalolevate kontrollvõimaluste kohta vt KOLMANDA POOLE TEHNOLOOGIATE LOENDIST ja KOLMANDA POOLE MOBIILITEHNOLOOGIATE LOENDIT.

Mobiilirakenduste poed

  • Enne Matteli rakenduse allalaadimist, ostmist või rakendusesisese ostu tegemist Matteli rakenduses peate võib-olla registreeruma ja logima sisse kolmanda poole mobiilirakenduste poodi. 
  • Matteli rakenduse allalaadimisel või Matteli rakenduse kasutamisel veebipõhiste funktsioonidega mobiilse platvormi kaudu kogutakse tavaliselt ka teatud seadme ja rakendusega seotud teavet. Mattel ei kontrolli rakenduste poodide nõudeid ega poliitikaid; peate enne rakenduse allalaadimist või kasutamist kontrollima mobiilirakenduste poodide privaatsuspoliitikat ja kasutustingimusi ning kontrollima oma kontrollivõimaluste seadeid. 
     

Sinu valikud
Austame teie valikuid meie reklaamipakkumiste ja värskenduste saamise kohta. MATTELI SUHTLUSEELISTUSTES või AMERICAN GIRLI SUHTLUSEELISTUSTES saate muuta, milliseid teateid meilt saate.
Saate teha valikuid isikliku teabe kohta, mis on Mattelil MATTELI GDPR-I VALIKUPORTAALIS (välja arvatud American Girl) või AMERICAN GIRLI GDPR-I VALIKUPORTAALIS (ainult American Girl). Vanemad saavad juurdepääsu oma laste isiklikule teabele ja teevad selle kohta valikuid VANEMLIKU JUURDEPÄÄSU VORMI abil.

Rakenduse kontrollvõimalused
Teie seade võib lubada hüpikteavituste keelamise või haldamise, asukohateabe, rakendusesisesed ostud või juurdepääsu veebi.
 

Teie suhtluseelistused
Kui soovite kampaaniauudiste või tooteteabe saamise lõpetada, saate oma MATTELI SUHTLUSEELISTUSI või oma AMERICAN GIRLI SUHTLUSEELISTUSI muuta. Meie kirjad ja meilid sisaldavad teavet ka selle kohta, kuidas neist loobuda. E-kirjade loobumise taotlused töödeldakse 10 tööpäeva jooksul. Postiga saadetud teadetest loobumise taotlused võivad võtta kauem aega.

Teie isikuandmete valiku- ja kontrollvõimalused
Kui soovite oma isikuandmeid vaadata, uuendada või kustutada; tühistada oma nõusolek teie isikuandmete kogumise ja kasutamise kohta; esitada vastuväiteid oma isikuandmete töötlemise kohta; või taotleda oma isikuandmete portatiivset koopiat, avage MATTELI GDPR-I VALIKUPORTAAL (välja arvatud American Girl) või AMERICAN GIRLI GDPR-I VALIKUPORTAAL (ainult American Girl). Saate kasutada neid portaale, et teha valikuid teabe kohta, mida Mattel teie kohta teab.

Vanemlik järelevalve
Vanemad saavad VANEMLIKU JUURDEPÄÄSU VORMI abil vaadata oma laste andmeid ja teha valikuid selle kohta, kuidas Mattel neid andmeid kasutab, kaasa arvatud andmete värskendamise või kustutamise kohta.

Rakenduse kontrollvõimalused
Rakendustega on teil võimalik:

  • Kasutada sisseehitatud mobiilseadme seadeid ja kontrollvõimalusi, et:
    • hallata hüpikteateid;
    • hallata asukohateavet;
    • hallata või keelata rakendusesiseseid oste;
    • hallata kaamera, mikrofoni, fotorulli, -albumi või galerii õiguseid.
  • Keelata veebi navigeerimise, lülitades seadmel välja juurdepääsu võrgule või lülitades välja veebisirvija.

Juurdepääs kontrollvõimalustele või nende kättesaadavus sõltub teie seadmest.
 

Selles jaotises võetakse kokku LASTE PRIVAATSUSAVALDUS, mida saate täieliku teabe saamiseks vaadata.

Erimärkus vanematele ja seaduslikele eestkostjatele
Võtame erimeetmeid, et kaitsta lapsi nii, nagu on selles privaatsusavalduses  määratletud. Aidake meil kaitsta teie laste privaatsust, õpetades neid ilma teie loata mitte kunagi edastama oma isikuandmeid.

Laste privaatsuse kaitsmine

  • Me ei kogu vanema või seadusliku eestkostja nõusolekuta lastele suunatud Matteli teenustega lastelt isiklikku kontaktteavet, välja arvatud seadusega lubatud piiratud juhtudel.
  • Kogume teavet (nt IP-aadress, mobiilseadme UDID, operatsioonisüsteem jne) automaatselt ja kasutame funktsionaalsuse tagamiseks ning meie toimingute toetamiseks tehnoloogiat, nagu küpsised. Vajaduse korral küsime nõusolekut.
  • Me ei küsi rohkem isiklikku teavet kui on vajalik lapse tegevuses osalemiseks.
  • Võtame samme, et takistada lapsi avaldamast või avalikustamast oma isikuandmeid.
  • Kasutame seire- ja filtreerimistehnoloogiat, et lapsed ei saaks isiklikku teavet ilma vanemate nõusolekuta lastele suunatud Matteli teenustes avaldada.
  • Enne Matteli teenusele juurdepääsemist või isikliku teabe esitamist võime nõuda, et külastajad esitaksid sünnikuupäeva või geograafilise asukohateabe.

Vanemad saavad juurdepääsu ja saavad meilt paluda laste teabe värskendamist või kustutamist VANEMLIKU JUURDEPÄÄSU VORMI kaudu.

Lisateabe saamiseks laste privaatsuse kohta vaadake meie täielikku LASTE PRIVAATSUSAVALDUST. 

 

Saate kasutaja loodud sisu Mattel teenustes postitada või üles laadida. 

Mõned Matteli teenused võivad pakkuda teile võimalust laadida üles kasutaja loodud sisu. 

  • Mitte kõik Matteli teenused ei luba teil kasutaja loodud sisu postitada.
    • Sotsiaalvõrgustikes jagamine on lastele suunatud Matteli teenustes struktureeritud nii, et külastajad ei jaga laste isiklikku kontaktteavet, välja arvatud vanemate nõusolekul. 
    • Me ei pääse teie seadme, kaamera, mikrofoni, kontaktloendi, fotode, videote või helifailide juurde, kui te sellega ei nõustu. 
    • Mõned meie ühendatud tooted pole täielikult funktsionaalsed, kui te ei lülita kaamerat ega mikrofoni sisse. 
  • Kasutaja või lapsevanema registreerumine lapse nimel lapsele suunatud Mattel teenuste kasutamiseks võib olla vajalik, et aktiveerida Matteli teenused või juurdepääs kõikidele funktsioonidele. 
  • Sotsiaalvõrgustike tegevuste suhtes võidakse kohaldada erieeskirju. Vaadake kindlasti hoolikalt üle kõik täiendavad postitatud reeglid ja meie MATTELI TINGIMUSED.

Püüame säilitada teabe turvalisuse, kuid ei saa garanteerida, et teabe turvameetmed on tõrkekindlad.

Püüame teavet, mida meile meie Matteli teenuste kasutamiseks annate, kaitsta kaubanduslikult mõistlike vahenditega.

  • Meie, meie agendid ning sidusettevõtted kasutavad krüpteerimist või muid turvameetmeid, et kaitsta ülekande tegemise ajal makseteavet ja kehtestame sisemenetlusi selle teabe kaitsmiseks meie süsteemides. 
  • Me nõuame, et kolmanda poole partnerid järgiksid tööstusharu heakskiidetud parimaid tavasid, et kaitsta isiklikku kontaktteavet ja muud teavet, mida nad käitlevad. 
  • Pidage meeles, et kuigi me töötame teie teabe kaitsmiseks, ei ole ükski meetod 100% turvaline. 
  • Me ei saa tagada kolmandate poolte turvameetmeid.
  • Soovitame teil õppida ja kasutada vahendeid, harjumusi ning tavasid, et kaitsta enda ja oma pere turvalisust. Näiteks soovitame kasutada unikaalseid paroole, mida on teistel raske kopeerida või ära arvata.
  • Matteli teenused ja serverid on reguleeritud Ameerika Ühendriikide seadustega, millel võivad olla teie teabele teie elukohast erinevad privaatsusnõuded.
  • Meie serverid asuvad Ameerika Ühendriikides ja Ühendkuningriigis. Samuti võime kasutada pilveteenuseid.
  • Kasutame standardlepingu tingimusi, et edastada isikuandmeid Euroopa Majanduspiirkonnast (EMP) või Šveitsist riikidesse väljaspool EMP-d.
  • Teie Matteli teenuste kasutus eeldab andmete kogumist, edastamist, töötlemist ja kasutamist vastavalt sellele privaatsusavaldusele.
  • Ärge kasutage Matteli teenuseid, kui ei nõustu selle privaatsusavaldusega. 

 

Matteli teenused, serverid, mis teevad Matteli teenused kättesaadavaks ja andmebaasid, kus me hoiame teavet, võivad asuda riikides, kus võib olla teie elukohast erinev privaatsusõigus. 

  • Matteli teenuste serverid asuvad Ameerika Ühendriikides ja Ühendkuningriigis. Me võime kasutada pilveteenuseid, mille serverid võivad olla kõikjal maailmas.
  • Kasutajate puhul, kelle Matteli teenuste kasutuse tõttu edastatakse isiklikku teavet Euroopa Majanduspiirkonnast (EMP) või Šveitsist EMP-välistesse riikidesse, tugineme lepingu tüüptingimustele.
  • Matteli teenuste kasutamisega toimub andmete edastamine, kogumine, töötlemine ja kasutamine vastavalt sellele privaatsusavaldusele, meie MATTELI TINGIMUSTELE ja muudele kogumise ajal esitatud tingimustele. 
  • Kui te ei nõustu nende andmete edastamise, kogumise, töötlemise või kasutamisega vastavalt nendele tingimustele, ärge kasutage teenuseid.

 

  •  Aja jooksul uuendame seda privaatsusavaldust, postitades selle siia.
  • Me ei muuda varem kogutud teabe käitlemise viise ilma sellest teatamiseta. Vajaduse korral küsime ka teie nõusolekut.

Võime aeg-ajalt oma privaatsusavaldust värskendada. Kui see juhtub, teavitame teid uutest sätetest, postitades need meie Matteli veebisaitidele. 

  • Me ei tee olulist muudatust selle kohta, kuidas me käitleme isikuandmeid, mis on varem kogutud etteteatamiseta ja vajaduse korral nõusolekuga.

 

Kui olete California elanik, siis on teil teatud õigused.

Vastavalt California tsiviilseadustiku §-le 1798.83 on California elanikel õigus saada üks kord aastas teavet kolmandate poolte kohta, kellega oleme eelmisel kalendriaastal jaganud teie kohta teavet nende turunduslikel eesmärkidel, ja jagatud isikuandmete kategooriate kirjeldus. Sellise taotluse tegemiseks täitke ja saatke meile PRIVAATSUSAVALDUSE VORM. Me vastame teile 30 päeva jooksul alates sellise taotluse saamisest.

 

Kui olete Euroopa Majanduspiirkonna (EMP) liikmesriigi kodanik ja teil on küsimusi Matteli privaatsustavade kohta, võite oma muredega pöörduda EKP järelevalveameti poole.

Kui olete Euroopa Majanduspiirkonna (EMP) liikmesriigi kodanik, saate kasutada isikuandmete kaitse üldmäärusest (GDPR) tulenevaid õigusi, avades MATTELI GDPR-I VALIKUPORTAALI või AMERICAN GIRLI GDPR-I VALIKUPORTAALI. Samuti võite Matteli privaatsustavadega seotud probleemidega pöörduda EKP järelevalveasutuste poole, sealhulgas teie enda liikmesriigis. EMPs pakutud Matteli teenuste juhtiv järelevalveasutus on Madalmaade andmekaitseamet – Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Me ei võta meetmeid, et vastata mittejälgimise signaalidele mõnedes veebilehitsejates.

Mõned veebibrauserid võivad edastada mittejälgimise signaale. Veebibrauserid võivad neid funktsioone lisada või aktiveerida erinevalt, muutes ebaselgeks, kas kasutajad on need teadlikult aktiveerinud. Selle tulemusena ei võta me praegu meetmeid sellistele signaalidele reageerimiseks. Saate hallata oma küpsiseseadeid oma brauseri seadetes, et aktsepteerida või blokeerida mõned või kõik küpsised või saada selle kohta teade, et saaksite küpsistele kasutamiseks anda nõusoleku. Kui te blokeerite kõik küpsised, võivad mõned Matteli veebisaitide funktsioonid olla teile mitte kättesaadavad.

 

Matteli teenused, millel on järgmised pitserid, on vastavate organisatsioonide sertifitseeritud: 
  • Meelelahutustarkvara piirangute ameti privaatsussertifikaadi programm
  • kidSAFE’i pitseri programm

ESRB privaatsussertifikaadi programm
Mattel on MEELELAHUTUSTARKVARA PIIRANGUTE AMETI PRIVAATSUSSERTIFIKAADI PROGRAMMI („ESRB privaatsussertifikaat”) kehtiv litsentsiaat ja osaleja. ESRB privaatsussertifikaadi pitserid ilmuvad programmis osalevates Matteli teenustes. ESRB privaatsussertifikaadi programm on mõeldud tagama, et meie teabe avalikustamise tavad oleksid vastutustundlikud ja asjakohased. 
Teie eraelu puutumatuse kaitsmiseks oleme vabatahtlikult võtnud ette selle privaatsusalgatuse ja lasknud  ESRB privaatsussertifikaadi pitseriga Matteli teenused üle vaadata ja ESRB privaatsuse sertifikaadiga sertifitseerida, et need vastaks teabe kogumise, kasutamise ja avalikustamise  kehtestatud tavadele veebis. Selle eraelu puutumatuse programmi litsensiaadina alluvad auditeerimisele teenused ja muud jõustamise ja vastutuse mehhanismid, mida  ESRB sõltumatult haldab.
Kui arvate, et me ei ole vastanud teie privaatsusega seotud küsimusele  ESRB privaatsussertifikaadi pitseriga Matteli teenuse või Matteli veebisaidi kohta, või teie küsimus Matteli teenuse või Matteli veebisaidi kohta ei ole rahuldavalt lahendatud, võtke ühendust ESRB-ga aadressil http://www.esrb.org/privacy/contact.aspx, või: 

ESRB 
Attn.: Privacy Certified Program 
420 Lexington Avenue, Suite 2240 
New York, NY 10170
privacy@esrb.org

ESRB ei ole Matteliga seotud ja ei saa teid privaatsusega mitteseotud küsimustes aidata.

Kidsafe’i pitseri programm
Mõned Matteli ühendatud tooted kannavad kidSAFE'i pitserit. See tähendab, et tooted ja Matteli teenused, mis kannavad kidSAFE'i pitserit, on kidSAFE'i poolt eraldi läbi vaadatud, sertifitseeritud või loendisse kantud ja vastavad teatavatele veebiturvalisuse ja eraelu puutumatuse standarditele ning et Mattel ja mis tahes tehnoloogiapartner, kellega Mattel teeb koostööd, on volitatud kuvama kidSAFE'i pitserit koos selle tootega.

Kui teil on küsimusi Matteli teenuste või toote kohta, mis kannab kidSAFE'i pitserit, võtke ühendust kidSAFE'iga aadressil https://www.proprofs.com/survey/t/?title=xs7un
 

 

Püüame oma  poliitikate osas olla alati läbipaistvad ja selged. Kui teil on küsimusi, võtke meiega ühendust. 

Kui teil on küsimusi, võtke meiega ühendust! Kui olete lapsevanem ja soovite juurdepääsu oma lapse teabele, kasutage VANEMLIKU JUURDEPÄÄSU VORMI. Kui soovite oma turundussõnumite saamise eelistusi värskendada või muuta, siis avage MATTELI SUHTLUSEELISTUSED (välja arvatud American Girl) või AMERICAN GIRLI SUHTLUSEELISTUSED (ainult American Girl). Kui soovite teada, millist teavet Mattel teie kohta omab või teha selle kohta valikuid, kasutage MATTELI GDPR-I VALIKUPORTAALI (välja arvatud American Girl) või AMERICAN GIRLI GDPR-I VALIKUPORTAALI (ainult American Girl).

Matteli, Fisher-Price'i, Fuhu/Nabi kaubamärkide, HIT Entertainmenti ja MEGA kaubamärkide puhul:
Mattel
Consumer Services 
636 Girard Avenue
East Aurora, NY 14052
USA-s või Kanadas: 800-524-TOYS (800-524-8697)

e-post: service@mattel.com
Kui asute väljaspool USA-d või Kanadat, võtke meiega ühendust SIIN.

American Girli puhul:
American Girl
P.O. Box 620497
Middleton, WI 53562–0497
Telefon: 800-845-0005
Faks: 608-836-0761
e-post: service@americangirl.com
 

© 2018 Mattel. Kõik õigused kaitstud.

mattel
XXXX
dev
left
s5Z2MyOlF46r3PXZUl9hPiwU2cYK