Yleinen Mattel-tietosuojalausunto verkossa

Päivitetty 12. huhtikuuta, 2018

Mattelin yhtiöperheessä yksityisyytesi on meille tärkeää. Tämä tietosuojalausunto kuvaa tietoja, joita Mattel kerää sinulta, vuorovaikutuksessa kanssasi ja Mattel-palveluidemme välityksellä, ja kuinka käytämme kyseisiä tietoja. Se kuvaa myös tiedot, joita kolmannet osapuolet keräävät sinulta, ja kuinka me ja he käytämme kyseisiä tietoja. Avaintermit ovat kursivoituina ja alleviivattuina (näin), ja ne löytyvät osasta MÄÄRITELMÄT. Tämä Tietosuojalausunto antaa esimerkkejä tiedoista, joita keräämme, kuinka käytämme niitä, sekä valinnoista, joita voit tehdä; nämä esimerkit eivät ole kaiken kattavia tai poissulkevia.

Tätä lausuntoa sovelletaan Mattel-palveluihin, mukaan lukien Mattel Sites (sivustot), sovellukset, mobiilisovellukset, verkkopalvelut ja liitetyt tuotteet. Mattel Sites (sivustot) osalta sovelletaan myös MATTEL-EHTOJA. Muita ehtoja, loppukäyttäjän sopimusta tai lisäsääntöjä saatetaan soveltaa. Aina käyttäessäsi Mattel-palveluita, hyväksyt tämän lausunnon. Jos et hyväksy kaikkia tämän Tietosuojalausunnon ehtoja, älä käytä Mattel-palveluita.

LASTEN YKSITYISYYS

Olemme Mattelin puolesta ylpeitä voidessamme avustaa lasten ilahduttamisessa kaikkialla maailmassa ja omaksumme vastuumme lapsia kohtaan vakavasti. Vieraile LASTEN MATTEL-TIETOSUOJALAUSUNNOSSA saadaksesi erityiset yksityiskohtaiset tiedot, koskien lasten yksityisyyden käytäntöjämme.

  

 

 

Lapsi/lapset (lapsi/lapset). Henkilöt, jotka eivät ole laillisessa iässä antaakseen itse suostumuksensa henkilötietojensa keräystä ja käsittelyä varten. Useimmilla maailman alueilla nämä ovat henkilöitä, jotka ovat alle 13-vuotiaita. Euroopan talousyhteisössä (ETY), he ovat henkilöitä, jotka ovat alle 16-vuotiaita. Mattel-palveluiden osalta, noudatamme "lasten" paikallisia määritelmiä lainkäyttöalueilla, joissa ikä on erilainen.

Tietoja. Tiedot, joita keräämme. Nämä sisältävät järjestyksessä: 

  • Automaattisesti kerätyt tiedot. Tiedot, jotka kerätään automaattisesti käyttäessäsi Mattel-palveluita, mukaan lukien tiedot, joilla mahdollistetaan kokemuksesi ja auttaen meitä ymmärtämään vierailijoitamme, kuten laitetietosi, tietosi koskien käyttämääsi verkkoa siirtyäksesi Mattel-palveluihin (kuten haluttu kieli tai verkkosivustot tai palvelut, joissa on vierailtu, ennen kuin vierailit Mattel-palvelussa), sekä sisältö (mukaan lukien mainokset), joita näet tai joita napsautat.

  • Henkilötiedot. Tiedot, joilla tunnistetaan (joko suoraan tai epäsuoraan) tietty henkilö, kuten henkilön nimi, osoite, sähköpostiosoite, laitetunniste, puhelinnumero tai määritetty tunniste. Kun anonyymit tiedot ovat suoraan tai epäsuoraan liitettyjä henkilötietoihin, näitä anonyymeja tietoja kohdellaan myös kuten henkilötietoja. 

    • Lasten osalta, henkilötiedot käsittävät myös lapsen valokuvat, videon sekä äänen.

  • Henkilökohtaiset yhteystiedot. Tiedot, jotka mahdollistavat meille suoran yhteydenoton sinuun, kuten koko nimesi, sähköpostiosoitteesi, kotiosoitteesi, puhelinnumero, jne.

  • Kartoitustiedot. Vastaukset kartoituksiin tai kyselyihin, jotka annetaan vapaaehtoisesti.

  • Kolmansien osapuolten toimittamat tiedot. Tiedot, jotka jaettiin Mattel-yritysperheen kanssa kolmannen osapuolen välityksellä.

  • Käyttäjän tuottama sisältö. Tiedot, jotka lähetät tai lataat, kuten arviot, kommentit, videot tai kuvat tai sosiaalisen median vuorovaikutus. Lue lisää kohdasta Käyttäjän tuottama sisältö.

  • Laitetiedot. Tiedot laitteesta, selaimesta tai sovelluksesta, jota käytä siirtyäksesi Mattel-palveluun, kuten käyttöjärjestelmä, selaintiedot, Internet-protokolla (IP) -osoite, universaali laitetunniste (UDID), ja vastaavat tiedot.

  • Maksutiedot. Luottokorttinumerot tai muut rahalliset laitosten myöntämät tiedot, jotka toimitetaan tapahtuman päätökseen viemiseksi, mukaan lukien (tarvittaessa) henkilökohtaiset yhteystiedot.

  • Mielenkiinnon kohteet tai väestötiedot. Tiedot koskien käyttäjän suosikkipelejä, värejä, Mattelin hahmoja ja vastaavia valintoja; tai tiedot koskien vierailijaa tai käyttäjää, kuten sukupuoli, ikä, koulutus, ammatti, työ tai muut tiedot.

  • Sijaintitiedot. Tiedot, jotka mahdollistavat tarkan paikannuksesi, kuten GPS-koordinaatit matkapuhelinsovelluksessa.

  • Sisäänkirjautumisen tiedot. Tiedot, joilla tunnistetaan valtuutus käyttäjän pääsylle Mattel-palveluun. Lasten osalta, tämä on yleensä käyttäjätunnus ja salasana. Aikuisille, tämä on yleensä salasana sekä joitain henkilökohtaisia yhteystietoja, kuten sähköpostiosoite.

  • Sosiaalisen sisäänkirjautumisen tiedot. Sisäänkirjautumistiedot ja muut tiedot (kuten ystäväluettelo) sosiaalisesta verkostosta, jotka käyttäjä valitsee jaettavaksi Mattelin kanssa siirtyäkseen Mattel-palveluun tai Mattel-sivustolle.

  • Tilaustiedot. Tiedot toimitetaan tuotteen tai Mattel-palvelun hankkimiseksi, mukaan lukien tarvittavat tiedot toteuttaaksesi tapahtuman, kuten tuotetilaus, maksutiedot, ja henkilökohtaiset yhteystiedot.

Kiinnostukseen perustuva mainonta. Kohdennetut mainokset tuotteille ja palveluille, jotka toimintasi perusteella todennäköisesti ovat sinua kiinnostavia.

Mattel-yritysperhe. Tässä lausunnossa Mattel-yritysperheeseen viitatessamme, tarkoitamme seuraavia:

  • Mattel, Inc., 

  • Fisher-Price, Inc., 

  • Fuhu/Nabi Brands,

  • American Girl Brands, LLC, 

  • HIT Entertainment Limited, ja 

  • Mega Brands Inc.

Mattel-sivustot. Verkkosivustot, jotka tarjotaan Mattel-yritysperheen puolesta. Ks. Mattel-palvelut.

Mattel-palvelut. Kaikki Mattel-yritysperheen, tarjoamat verkkopalvelut, mukaan lukien verkkosivustot (Mattel-sivustot), sovellukset ja liitännäiset tuotteet. Lue lisää kohdassa MATTEL-PALVELUT.

Kolmas osapuoli. Yhtiö, joka ei ole osa Mattel-yritysperhettä, mukaan lukien kolmansien osapuolten sivustot, joihin muodostamme linkkejä, tai kolmannet osapuolet, jotka toimivat verkkokaupoissa tai matkapuhelinliikkeissä. Lue lisää koskien KOLMANSIEN OSAPUOLTEN KUMPPANUUKSIA SEKÄ KOLMANSIEN OSAPUOLTEN TEKNOLOGIAKUMPPANUUKSIA.

  • Kolmannen osapuolen kumppanuus tai kolmannen osapuolen palvelutoimittaja. Kolmas osapuoli, jonka Mattel tuonut osaksi mahdollistamaan Mattel-palvelut, mukaan lukien välittäjät, myyntiliikkeet, palvelutoimittajat ja muut.

  • Kolmansien osapuolten teknologiakumppanit. Kolmannet osapuolet, joiden teknologioita käytämme sisällön tarjoamiseksi, ymmärtävät käyttäjiämme ja toimittavat mainoksia. 

Mattel-palvelut ovat verkkopalveluja, joita tarjotaan Mattel-yritysperheen toimesta, sisältäen:

  • Mattel-sivustot,

  • Verkkomyymälät,

  • Parannetut Mattel-palvelut

  • Sovellukset ja

  • Liitännäiset tuotteet Tarkista erityisesti liitännäisen tuotteen UKK:T (FAQ) tietojen osalta koskien ominaisuuksia, kuka vastaa yksityisyydestä ja mitä tietoja kerätään.

Sinun tulee ehkä olla tekemisissä kolmannen osapuolen kanssa tehdäksesi ostoksen, ladataksesi sovelluksen, tai käyttääksesi liitännäistä tuotetta. 

Sinulla saattaa olla mahdollisuus yhdistää sovellus tai liitännäinen tuote langattoman palvelun välityksellä.
 

Mattel-sivustot
Tarjoamme Mattel-sivustot, jotka sisältävät pelejä, tietoja, ostoksia ja muita vuorovaikutteisia ja pysyväisluontoisia aktiviteetteja Mattel-yritysperheeltä.
  • Jotkin Mattel-sivustot tai sivustojen alueet ovat tarkoitettuja lapsille, ja jotkin aikuisille. Lue lisää koskien sivustoja lapsia varten sekä erityisistä käytännöistä niiden osalta LASTEN TIETOSUOJALAUSUNNOSTAMME.

  • Sinun ei tarvitse jakaa mitään henkilökohtaisia yhteystietoja useimpien Mattel-sivustojen käyttämiseksi, mutta useimmat Mattel-sivustot aikuisille ja teini-ikäisille sisältävät erityisiä osia ja etuoikeuksia jäsenille, jotka rekisteröityvät.

Verkkomyymälät
Tarjoamme mahdollisuuksia hankkia tuotteita verkkomyymälöissämme, sovelluksissamme tai muun median tai liiketoimintakumppaniemme välityksellä. Verkkomyymälät ovat usein osa laajempaa Mattel-sivustoa.
  • Asiakkaiden tulee hankinnan tekemiseksi olla yli 18-vuotiaita ja kykeneväisiä toimimaan kelvollisella maksumenetelmällä. 

  • Asiakkaan jättäessä tilauksen verkossa, lähetämme vahvistussähköpostin. 

    • Saatamme myös lähettää ajoittaisia sähköposteja, joissa esitellään tietty kampanja tai tuote, joka saattaa olla kiinnostava asiakkaillemme. 

    • Kuka tahansa asiakas, joka haluaa olla vastaanottamatta verkossa tapahtuneen tilauksen vahvistusta tai kampanjasähköpostia, voi ilmaista tämän valinnaisuuden verkkomyymälän tilauslomakkeella. 

    • Mikäli vastaanotat markkinointiin tai kampanjointiin liittyviä sähköposteja meiltä ja joita et haluaisi vastaanottaa, noudata vain ”lopeta tilaus” -ohjeita, jotka ovat sisällytettyinä kuhunkin viestiin.

    • Voit myös muuttaa viestintävalintojasi kohdassa MATTEL-VIESTINTÄVALINNAT (pois lukien American Girl) tai kohdassa AMERICAN GIRL -VIESTINTÄVALINNAT (vain American Girl).

    • Huomaa, että pyyntö lopettaa markkinoinnin tilaus tai kampanjointiin liittyvät sähköpostit ei vaikuta tapahtumakohtaisiin sähköposteihin (kuten ne, jotka liittyvät hankintoihin, maksettuihin tilauksiin tai tuotteiden rekisteröinteihin).

Parannetut Mattel-palvelut
  • Parannetut Mattel-palvelut voivat olla käytettävissä sinua varten tai lapsesi puolesta kuukausittaista tai muuta kustannusta vastaan joidenkin Mattel-palvelujen suhteen. 

    • Vain vanhempi tai huoltaja voi rekisteröidä lapset ottamaan osaa parannettuun tilaukseen Mattel-palveluissa tai tiettyihin yhteisön ominaisuuksiin Mattel-palveluissa. 

    • Rekisteröidäksesi lapsesi, pyydämme sinua toimittamaan sisäänkirjautumistiedot yhteystietojesi ja luottokorttitietojesi lisäksi. 

    • Saatamme tarjota sinulle vaihtoehdon tulla laskutetuksi automaattisesti tilauspalvelun kustannusten osalta. 

    • Jos valitset tilauksen automaattisen uudistamisen, me tai luotetut kolmansien osapuolten kumppanimme säilytämme rekisteröintisi tiedot, mukaan lukien luottokorttisi tiedot, voidaksemme toteuttaa pyyntösi.

Sovellukset 
Tarjoamme erilaista hauskanpitoa sekä mukanaan vieviä sovelluksia, jotka esittelevät tuotemerkkejämme. Joissain tapauksissa, sovellukset voivat olla saatavina Mattel-verkkomyymälän välityksellä, mutta useimmissa tapauksissa, joko lataat tai hankit sovelluksen tai suoritat sovelluksen sisällä hankinnan, jolloin toimit kolmannen osapuolen mobiilisovelluksen välityksellä verkkomyymälässä. Vieraile osassa LINKIT JA KOLMANNET OSAPUOLET saadaksesi lisätietoja.

Huomaa: Sovellusten käyttö voi olla Loppukäyttäjän lisenssisopimuksen (EULA) alaista tavallisten MATTEL-EHTOJEN lisäksi.

Liitännäiset tuotteet
Mattel tarjoaa vanhemmille ja lapsille erilaisia tuotteita, jotka muodostavat yhteyden internetiin. Toisinaan työskentelemme kolmansien osapuolten kumppaneiden kanssa tarjotaksemme liitännäisiä tuotteita.

  • Jotkin liitännäiset tuotteet, kuten liitännäiset vauvojen valvontavälineet, ovat ainoastaan vanhempien käyttöön. 

  • Liitännäisten tuotteiden käyttö tyypillisesti vaatii liitännäisen sovelluksen latausta. 

  • Yksityisyyden käytännöt, joidenkin liitännäisten tuotteiden osalta ovat kolmansien osapuolten vastuulla. 

  • Me toimitamme UKK:T (FAQ) ja muut tiedot auttaaksemme sinua ymmärtämään liitettyjen tuotteiden ominaisuuksia (esim. keräävätkö ne visuaalisia tai äänitietoja), kuka vastaa yksityisyydestä ja mitä tietoja me keräämme. 

Langattomat palvelut
Saatamme viestiä kanssasi mobiililaitteellasi. Vastaanottaaksesi Mattel-palveluita langattoman yhteyden välityksellä, vierailijoiden tulee antaa hyväksyntänsä ja vahvistaa ymmärryksensä, että heitä tullaan veloittamaan verkkopalveluiden tarjoajansa toimesta viestien vastaanottamisesta ja lähettämisestä sovellettavan tilaussuunnitelmansa mukaisesti. Sinua saatetaan pyytää vahvistamaan kyseisen kaltainen sopimus uudelleen. 

  • Standardeja viestinnän hintoja sovelletaan, ellei toisin ilmoiteta. Jos sovelletaan kalliimpia hintoja, vierailijoille ilmoitetaan ennen rekisteröintiä. 

  • Mattel ei vastaa langattoman palvelun kustannuksista, kuten viestinnän kulut, jotka liittyvät Mattel-palveluihin siirtymiseen tai yhteyden muodostukseen.

 

  • Keräämme tietoja mahdollistaaksemme sinun rekisteröityvän Mattel-palveluiden käyttäjäksi. Sisäänkirjautumistiedot ovat usein kaikki, mitä tarvitsemme rekisteröidäksemme sinut.

  • Keräämme henkilökohtaiset yhteystiedot.

  • Keräämme muita henkilötietoja sinusta, kuten mielenkiinnon kohteet tai väestötiedot, jne.

  • Keräämme käyttäjän tuottamaa sisältöä, jos Mattel-palvelu mahdollistaa kyseisen vaihtoehdon.

  • Keräämme laitetietoja, automaattisesti kerättyjä tietoja ja tietoja, jotka auttavat sinua siirtymään Mattel-palveluihin (kuten sisäänkirjautumisen tiedot, Wi-Fi-verkon nimi, jne.).

Keräämme tietoja sinusta ja sinua koskien toimittaaksemme sinulle Mattel-palvelut. Tiedot, joita keräämme riippuvat kyseisestä Mattel-palvelusta, joka on käytössä.

Saatamme kerätä sinulta:

  • Sisäänkirjautumisen tiedot.

  • Henkilökohtaiset yhteystiedot.

  • Automaattisesti kerätyt tiedot.

  • Sosiaaliset sisäänkirjautumisen tiedot.

  • Tilaustiedot.

  • Maksutiedot.

  • Lähetysosoite ja nimi, tehdessäsi hankinnan ja pyytäessäsi meitä lähettämään sen sinulle tai jollekulle muulle.

  • Sijaintitiedot.

  • Sähköpostiosoitteet, käyttäjänimet tai muut tiedot liittyen ystäviin, joille haluat lähettää e-kortin tai kutsua osallistumaan tarjouksiin Mattel-palveluissa.

  • Tiedot koskien lastasi (kuten lapsesi henkilötiedot ja henkilökohtaiset yhteystiedot, mukaan lukien mielenkiinnon kohteet tai väestötiedot).

  • Tiedot, jotka mahdollistavat meidän vahvistavan, että olet lapsesi vanhempi tai laillinen holhooja, mukaan lukien ikäsi.

  • Käyttäjän tuottama sisältö.

  • Wi-Fi-verkon nimi.

  • Kartoitustiedot.

 

Keräämme seuraavia tietoja: 

  • joita jaat vapaaehtoisesti;

  • tehdäksesi tapahtuman; ja

  • automaattisesti. 

Vieraile osassa TIETOJA KOSKIEN EVÄSTEITÄ JA TEKNOLOGIOITA saadaksesi lisätietoja käytetyistä teknologioista kerätäksesi tiedot automaattisesti.
 

Keräämme tiedot, jotka jaat vapaaehtoisesti
Voit käyttää useita Mattel-palveluitamme jakamatta mitään henkilökohtaisia yhteystietoja. Jos valitset, voit jakaa henkilökohtaiset yhteystiedot, henkilötiedot, sisäänkirjautumistiedot, mielenkiinnon kohde tai väestötiedot, tai kartoitustiedot itseltäsi tai lapseltasi kanssamme, kun:

  • Rekisteröidyt Mattel-palveluun.

  • Pelaat peliä.

  • Käytät vuorovaikutuksellista aktiviteettia.

  • Suoritat hankinnan yhdessä verkkomyymälöistämme (ks. KERÄÄMME TILAUSTIEDOT).

  • Tilaa luettelo.

  • Osallistu arvontaan tai kilpailuun.

  • Kirjaudu käyttäjäksi vastaanottaaksesi tietoja ja tarjouksia.

  • Hae työpaikkaa verkossa.

  • Vastaa kartoitukseen tai kyselyyn.

  • Lähetä käyttäjän tuottamaa sisältöä. Erityisiä sääntöjä sovelletaan; lue lisää kohdasta KÄYTTÄJÄN TUOTTAMA SISÄLTÖ.

Keräämme tilaustiedot
Kun asiakas asettaa nimikkeen ostoskärryyn, jättää tilauksen tai pyytää luetteloa verkon ulkopuolella, Keräämme tilaustiedot, jotka liittyvät tapahtumaan. Nämä voivat käsittää henkilötiedot koskien lastasi.

Asiakkaat voivat rekisteröityä jättäessään tilauksia voidakseen täydentää tilauksen helpolla tavalla ja jättää tilauksia tulevaisuudessa. Rekisteröityjen asiakkaiden palatessa sivustolle jättäen myöhempiä tilauksia, he voivat tunnistautua sisäänkirjautumistiedoilla.

Keräämme tietoja automaattisesti siirtyessäsi Mattel-palveluun
Keräämme joitain automaattisesti kerättyjä tietoja, mukaan lukien laitetiedot, toimittaaksemme sinulle asianmukaiset Mattel-palvelut tai Mattel-sivustot (esim. omalla kielelläsi) käyttäessäsi tai vieraillessasi niillä.
 

Keräämme tietoja sinulta palvellaksemme tarpeitasi, hallitaksemme sisältöä ja mainostaaksemme, toimiaksemme tehokkaasti ja parantaaksemme Mattel-palveluita ja tuotteita.

  • Keräämme tietoja toteuttaaksemme pyyntösi.

  • Keräämme tietoja toimittaaksemme sinulle tietoja koskien Mattel-palveluita ja tuotteita, joihin sinulla tai lapsellasi voi olla kiinnostusta.

  • Keräämme tietoja tukeaksemme Mattel-palveluita ja toimintoja.

  • Keräämme tietoja parantaaksemme Mattel-palveluita.

  • Keräämme tietoja parantaaksemme tuotteitamme.

  • Keräämme tietoja toimittaaksemme sinulle sisältöä.

  • Keräämme tietoja mainostaaksemme sinulle.

  • Keräämme tietoja turvallisuuden ylläpitoa varten.

  • Keräämme tietoja suojataksemme lailliset oikeutemme ja muiden lailliset oikeudet.

Keräämme seuraavia tietoja:

  • Toimittaaksemme sinulle Mattel-palveluita. 

  • Pyyntöihisi vastaamiseksi.

  • Todentaaksemme sinun tai lapsesi iän.

  • Viedäksemme tilitapahtuman päätökseen.

  • Täyttääksemme tapahtuman.

  • Vahvistaaksemme tilauksesi.

  • Toimittaaksemme päivityksiä koskien tilauksesi tilaa.

  • Täyttääksemme ilmaiset tai maksetut tilauksesi.

  • lmoittaaksemme kilpailuissa tai arvonnoissa voittaneille.

  • Lähettääksemme sinulle suosituksia Mattel-palveluista, jotka ovat sinua tai lastasi kiinnostavia.

  • Lähettääksemme sinulle tietoja sinua tai lapsiasi kiinnostavista tuotteista.

  • Lähettääksemme sinulle markkinointiviestintää.

  • Lähettääksemme sinulle luetteloita.

  • Tarjotaksemme kiinnostukseen perustuvaa mainontaa.

  • Analysoidaksemme ja mitataksemme mainostemme tehokkuutta.

  • Tukeaksemme Mattel-palveluita.

  • Ymmärtääksemme vierailijoitamme.

  • Tuotteidemme parantamiseksi.

  • Parantaaksemme Mattel-palveluita.

  • Kehittääksemme uusia tuotteita. 

  • Kehittääksemme uusia Mattel-palveluita.

  • Ylläpitääksemme tuotteidemme ja Mattel-palveluiden turvallisuutta, eheyttä ja laatua. 

  • Suojataksemme immateriaalista omaisuutta.

  • Suojataksemme laillisia oikeuksiamme.

  • Suojataksemme muiden laillisia oikeuksia.

Saatamme työskennellä kolmansien osapuolten kumppaneiden kanssa, mukaan lukien kolmansien osapuolten teknologiakumppanit, joidenkin näiden tai kaikkien näiden tarkoitusperien osalta. Voit saada lisätietoja näistä kolmansista osapuolista vierailemalla osassa TIETOJA KOSKIEN EVÄSTEITÄ JA TEKNOLOGIOITA.

Saatamme yhdistää kaikki keräämämme tiedot ymmärtääksemme paremmin tarpeitasi, parantaaksemme Mattel-palveluita ja toimintoja, hallitaksemme sisältöä ja mainontaa, lähettääksemme sinulle tarjouksia ja tietoja, ja palvellaksemme sinua paremmin.

Mikäli alueesi lakien puitteissa, meidän tulee saada hyväksyntäsi kerätä tietoja tiettyä tarkoitusperää varten, teemme näin aikana, jolloin keräämme tietoja.
 

Hankimme toisinaan kolmansien osapuolten toimittamia tietoja sinua koskien ja yhdistämme ne muiden henkilötietojen kanssa, joita olemme keränneet.

Saatamme kerätä todennustietoja.

Keräämme tietoja muista lähteistä
Saatamme vastaanottaa kolmansien osapuolten toimittamia tietoja sinusta kaupallisista lähteistä. Saatamme yhdistää kyseiset tiedot muiden henkilötietojen kanssa, jotka olemme keränneet sinua koskien.
Saatamme myös kerätä todennustietoja (esim. varmistaaksemme, että olet valtuutettu luottokortin haltija).

Saatamme jakaa tiedot seuraavalla tavalla:

  • Jaamme tiedot, jotka hankimme Mattel-yritysperheessä ja kolmansien osapuolten kumppaneiltamme.

  • Jaamme joitain henkilökohtaisia yhteystietoja kolmansien osapuolten kanssa markkinointitarkoituksia varten luvallasi.

  • Tavanomaiseen tapaan luetteloiden liiketoimissa, jaamme postiosoitteet (mutta emme sähköpostiosoitettasi) muiden katalogiyhtiöiden kanssa, joiden tuotteet ja palvelut saattavat olla sinua kiinnostavia. Aina vaadittaessa, pyydämme hyväksyntäsi ensin. Annamme sinulle mahdollisuuden olla osallistumatta.

  • Jos toimitat sosiaalisen sisäänkirjautumisen tiedot, Mattel jakaa tiedot sosiaalisen verkostosi kanssa.

  • Jaamme tiedot käytön ja mielenkiinnon kohteiden osalta, joita vastaanotamme evästeiden ja teknologian välityksellä kolmansien osapuolten teknologiakumppaneilta, ja hankimme hyväksynnän mikäli se vaaditaan sovellettavan lain puitteissa. Lue lisää koskien VALINTASI JA HALLINTA.

  • Jaamme kaikki tiedot (mukaan lukien henkilötiedot), jotka hankimme välttämättöminä tyydyttämään lailliset pyynnöt tai haasteen, omaisuuden suojaamiseksi tai henkilökohtaisen turvallisuuden varmistamiseksi, kun Mattelin liiketoiminta ostetaan tai myydään tai kun se on muutoin lain sallimaa tai vaatimaa. 

Jaamme tiedot, jotka hankimme Mattel-yritysperheen puitteissa ja kolmansien osapuolten kumppaneiden toimesta, jotta he voivat suorittaa omat tehtävätoimenpiteensä puolestamme. 

Lukuun ottamatta tässä tietosuojalausunnossa annettua kuvausta, emme jaa henkilökohtaisia yhteystietoja, jotka vastaanotamme verkossa tai lapsista muiden yhtiöiden kanssa Mattel-yritysperheen ulkopuolella näiden suoria markkinointipäämääriä varten. 

Jako kolmansien osapuolten kumppaneidemme kanssa
Saatamme jakaa tietosi useiden kolmansien osapuolten kumppaneiden kanssa. Nämä:

  • Toimittavat tietokannan ja palvelimen huollon sekä turvallisuuden.

  • Avustavat meitä tapahtumien hallinnassa.

  • Avustavat meitä tilausten tai pyyntöjen käsittelyssä ja täydentämisessä.

  •  Auttavat meitä analysoimaan tarjouksiamme.

Ne myös toimittavat muita vastaavia palveluita Mattel-yritysperheelle. Vaadimme kolmansien osapuolten kumppaneita, joille siirretään tietoja, suojaamaan tietoja.

Jako kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksia varten

  • Me jaamme tietyt katalogien vastaanottajien nimet ja postisoitteet kolmansien osapuolten kanssa, joiden katalogit voivat olla kiinnostavia sinulle. Aina vaadittaessa, pyydämme hyväksyntäsi ensin. Voit lakkauttaa milloin vain. 

  • Luvallasi, Mattel jakaa henkilökohtaiset yhteystiedot ulkopuolisten yhtiöiden kanssa, jotka tarjoavat tuotteita tai palveluita, jotka saattavat olla sinua kiinnostavia. 

  • Poistamme nimesi luettelosta, jonka toimitamme ulkopuolisille yhtiöille, jos otat meihin yhteyttä. Vieraile MATTEL -VIESTINTÄVALINNOISSA (pois lukien American Girl) tai AMERICAN GIRL -VIESTINTÄVALINNOISSA (vain American Girl). 

Jakaminen sosiaalisissa verkoissa
Jos toimitat sosiaalisen sisäänkirjautumisen tiedot kirjautuaksesi sisään Mattel-palveluun tai Mattel-sivustolle, tiedot jaetaan sosiaalisen verkkosi kanssa, kuten tosiseikka, että olet kirjautunut Mattel-palveluun tai Mattel-sivustolle, tai aktiviteettisi Mattel-palvelussa tai Mattel-sivustolla. Saatamme lähettää viestejä sosiaalisten verkkojen välityksellä viestiäksemme kanssasi.

Jako kolmansien osapuolten teknologiakumppaneiden kanssa
Jaamme tiedot käytön ja mielenkiinnon kohteiden osalta, joita vastaanotamme evästeiden ja teknologian välityksellä kolmansien osapuolten teknologiakumppaneilta, ja hankimme hyväksynnän mikäli se vaaditaan sovellettavan lain puitteissa. Lue lisää osassa VALINTASI JA HALLINTA.

Jako laillisten oikeuksien suojaamiseksi ja laillisten vaatimusten täyttämiseksi
Jos Mattel uskoo, että kenenkään käyttäytyminen Mattel-palveluissa saattaa vahingoittaa toimintaamme, Mattel-palveluja, tai ketään henkilöä tai omaisuutta, saatamme paljastaa henkilötiedot estääksemme kyseisen kaltaisen vahingon. Siinä tapauksessa, saatamme pyrkiä paljastamaan väärintekijän, ottamaan näihin yhteyttä tai toteuttamaan laillisia toimenpiteitä näitä vastaan. 

Saatamme paljastaa henkilötiedot, jos me uskomme, että paljastusta vaaditaan, tai sallitaan lain toimesta, tai vastineena lailliseen vaatimukseen tai haasteeseen.
 

 

  • Mattel-palvelut voivat muodostaa linkkejä tai käyttää muita sisältöjä internetistä. Emme hallitse tietojen keräyksen käytäntöjä tai käyttöehtoja kenenkään kolmannen osapuolen sivustolla. Kolmannen osapuolen tietosuojalausuntoa ja ehtoja sovelletaan kyseisille sivustoille. 

  • Tietokoneesi tai matkapuhelinlaitteesi asetukset voivat sallia sinun estävän tai osittaisesti estävän muun sisällön, mutta kyseiset asetukset eivät ehkä ole tehokkaita kaikissa tapauksissa.

  • Voit ehkä tilata tai rekisteröidä kolmannen osapuolen myyjätahon välityksellä. Kolmannen osapuolen tietosuojakäytäntöä ja palveluehtoja sovelletaan suoritettuun aktiviteettiin kolmannen osapuolen myyjän kanssa.

  • Työskentelemme kolmansien osapuolten kumppaneiden kanssa tarjotaksemme Mattel-palveluita.

Muut sivustot, joille muodostamme linkkejä
Mattel-palvelut voivat muodostaa yhteyden muuhun sisältöön internetistä, jota emme hallinnoi. 
  • Saatamme linkittää sosiaalisen median sivustoille tai sivustoille, jotka myyvät tuotteitamme.

  • Saatamme linkittää muihin kolmansien osapuolten sivustoille tai palveluihin, joiden uskomme kiinnostavan sinua.

  • Rohkaisemme sinua huolellisesti tarkistamaan kolmansien osapuolten palvelutoimittajien tietosuojalausunnot ja käyttöehdot, koska niitä ei kateta tässä tietosuojalausunnossa, eikä Mattel ole vastuussa niistä.

  • Voit ehkä kyetä mukauttamaan asetuksia selaimessasi, laitteessasi tai muussa ohjelmistossa estääksesi kyseiset kolmannet osapuolet. Joskus kyseiset asetukset eivät ehkä ole tehokkaita.

Kolmannen osapuolen myyjätahot
Jättäessäsi tilauksen tai rekisteröityessäsi Mattel-palvelussa, jossa tapahtumia käsitellään kolmansien osapuolten myyjien toimesta (esim. PayPal), kyseiset tapahtumat suoritetaan myyjän verkkosivun välityksellä. 
  • Sinun tulee varmistaa tarkastavasi kolmannen osapuolen verkkosivuston ehdot ja tietosuojamenettely ennen kuin lähetät mitään henkilötietoja tai suoritat mitään tilitapahtumia kolmannen osapuolen sivuston välityksellä. 

  • Mattel ei ole vastuussa mistään tapahtumista, jotka ovat suoritettua kolmansien osapuolten kanssa tai niiden sisällöstä, ehdoista tai tietosuojakäytännöstä.

Kolmansien osapuolten kumppanuudet ja kolmansien osapuolten teknologiakumppanit.
  • Työskentelemme kolmansien osapuolten kumppaneiden kanssa tarjotaksemme Mattel-palveluita. Pyydämme heitä käsittelemään tiedot huolellisesti, jotka ovat luotettuja heidän haltuunsa.

  • Työskentelemme myös kolmansien osapuolten teknologiakumppaneiden kanssa tuottaaksemme sisältöä, ymmärtääksemme käyttäjiämme ja toimittaaksemme mainoksia Mattel-sivustoille ja kolmansien osapuolten sivustoille. Lue lisää osassa TIETOJA KOSKIEN EVÄSTEITÄ JA TEKNOLOGIOITA ja saa tietoja työkaluista, jotka ovat käytettävissä helpottamaan joitain näitä teknologioita KOLMANSIEN OSAPUOLTEN TEKNOLOGIALUETTELOSSA ja KOLMANSIEN OSAPUOLTEN MOBIILITEKNOLOGIAN LUETTELOISSA.

Mobiilit sovellusmyymälät
  • Sinua ehkä vaaditaan rekisteröitymään ja kirjautumaan sisään kolmannen osapuolen mobiiliin sovellusmyymälään ennen kuin voit ladata tai hankkia Mattel-sovelluksen tai tehdä sovelluksen sisäisen hankinnan Mattel-sovellusta käyttämällä. 

  • Ladatessa Mattel-sovelluksen tai käyttäessä Mattel-sovellusta verkko-ominaisuuksien kanssa mobiilialustasi välityksellä, sovelluksen toimittaja tyypillisesti myös kerää joitain tietoja laitteelle ja sovellukseen liittyviä tietoja. Mattel ei hallitse sovellusmyymälöiden vaatimuksia tai toimintamenetelmiä; sinun tulee lukea mobiilien sovellusmyymälöiden tietosuojalausunto ja ehdot ennen minkään sovelluksen lataamista ja käyttöä ja tarkistaa laiteasetuksesi käytettävyyden valintojen osalta. 

 

Valintamahdollisuutesi
Kunnioitamme valintojasi vastaanottaa kampanjatarjouksiamme ja päivityksiämme. Voit muuttaa mitä viestintää saat meiltä MATTEL-VIESTINTÄVALINNOISSSA tai AMERICAN GIRL -VIESTINTÄVALINNOISSA.

Voit tehdä valintoja niiden henkilötietojesi osalta, jotka Mattelilla on sinusta MATTEL GDPR-VAIHTOEHDOT -PORTAALISSA (pois lukien American Girl) tai AMERICAN GIRL GDPR -VAIHTOEHDOT -PORTAALISSA (vain American Girl). Vanhemmat voivat siirtyä lasten henkilötietoihin ja tehdä valintoja niiden osalta käyttämällä VANHEMPIEN KÄYTTÖOIKEUSLOMAKETTA.

Sovellusohjaimet
Laitteesi saattaa mahdollistaa sinun estävän tai hallitsevan push-ilmoituksia, sijaintitietoja, sovellushankintoja tai kykyä siirtyä verkkoon.

Valintasi viestintään liittyen
Jos haluat lakkauttaa kampanjapäivitykset tai tuotetiedot milloin vain, voit muuttaa MATTEL-VIESTINTÄVALINTOJA tai AMERICAN GIRL -VIESTINTÄVALINTOJA. Postimme ja sähköpostimme käsittävät myös tiedot siitä, miten lakkauttaa viestintä. Sähköpostilla toimitetut lakkautuspyynnöt käsitellään 10 arkipäivän kuluessa. Postitse tapahtuva lakkautuspyyntö voi kestää pidempään

Valintasi ja henkilötietojesi hallinta
Jos haluat siirtyä, päivittää tai poistaa henkilötietojasi; poistaa hyväksyntäsi tietojen keräämisellemme; tai käyttää henkilötietojasi; vastustaa henkilötietojesi käsittelyä; tai pyytää liikuteltavan kopion henkilötiedoistasi, voit siirtyä MATTEL GDPR -VAIHTOEHDOT -PORTAALIIN (paitsi American Girl) tai AMERICAN GIRL GDPR-VAIHTOEHDOT -PORTAALIIN (vain American Girl). Voit käyttää näitä portaaleja tehdäksesi valintoja koskien tietoja, joita Mattelilla on sinusta.

Käytönvalvonta
Vanhemmat voivat siirtyä lastensa tietoihin ja tehdä valintoja sen osalta kuinka Mattel käyttää kyseisiä tietoja, mukaan lukien tietojen päivitys tai poisto, käyttämällä VANHEMPIEN KÄYTTÖOIKEUSLOMAKETTA.

Sovellusohjaimet
Sovellusten avulla, voit mahdollisesti:

  • Käytä sisään rakennettua mobiilaitettasi ja ohjaimia voidaksesi:

    • Hallita push-ilmoituksia.

    • Hallita sijaintitietoja.

    • Hallita tai rajoittaa sovellusten sisäisiä hankintoja.

    • Hallita kameraa, mikrofonia ja valokuvakelaa, albumia tai gallerian valtuutuksia.

  • Estää navigoinnin verkkoon kytkemällä pois päältä verkkoon siirtymisen laitteelta tai kytkemällä selaimen pois päältä.

Siirtyminen tai ohjaimien saatavuus voi riippua laitteestasi.
 

Tämä osa tuottaa yhteenvedon LASTEN TIETOSUOJALAUSUNTOMME osalta, joka voit tarkistaa sen täysien yksityiskohtien osalta.

Erityinen huomautus vanhemmille ja laillisille holhoojille
Suoritamme erityisiä toimenpiteitä suojataksemme lapset kuten määritettynä tässä tietosuojalausunnossa. Auta meitä suojaamaan lastesi yksityisyys opettamalla heille olemaan antamatta henkilötietoja ilman lupaasi.

Lasten yksityisyyden suojaus

  • Emme kerää henkilökohtaisia yhteystietoja lapsilta Mattel-palveluissa, jotka ovat lapsille suunnattuja ilman vanhemman tai laillisen huoltajan antamaa lupaa, lukuun ottamatta rajoitettuja olosuhteita lain valtuuttamana.

  • Keräämme joitain tietoja (kuten IP-osoite, mobiililaite UDID, käyttöjärjestelmä, jne.) automaattisesti ja käytämme teknologiaa kuten evästeitä tarjoamaan toiminnallisuutta ja tukea toiminnoillemme. Hankimme hyväksynnän aina tarvittaessa.

  • Emme kysy enempää henkilötietoja kuin on tarpeellista lapsen osalta tämän osallistumiseksi aktiviteettiin.

  • Suoritamme askeleita estääksemme lapsia julkaisemasta tai julkisesti paljastamasta henkilötietoja.

  • Käytämme valvonnan suodatuksen teknologiaa, jotta voimme estää lapsia julkaisemasta henkilötietoja ilman vanhempien lupaa Mattel-palveluissa, jotka ovat lapsille suunnattuja.

  • Saatamme vaatia vierailijoiden toimittavan syntymäpäivän tai maantieteellisen sijainnin tiedot ennen Mattel-palveluihin siirtymistä tai vaatia henkilötietojen toimittamista.

Vanhemmat voivat siirtyä tietoihin ja pyytää meitä päivittämään tai poistamaan lastensa tiedot käyttämällä VANHEMPIEN KÄYTTÖOIKEUSLOMAKETTA.

Saadaksesi lisää tietoja liittyen lasten yksityisyyteen, lue LASTEN TIETOSUOJALAUSUNTOMME kokonaisuudessaan. 

 

Voit ehkä julkaista tai ladata käyttäjän tuottamaa sisältöä Mattel-palveluissa. 

Jotkin Mattel-palvelut saattavat tarjota sinulle tilaisuuden ladata käyttäjän tuottamaa sisältöä. 

  • Kaikki Mattel-palvelut eivät salli sinun julkaisevan käyttäjän tuottamaa sisältöä..

    • Sosiaalinen jako Mattel-palveluissa kohdennettuna lapsiin on rakennettu niin, että mitään lasten henkilökohtaisia yhteystietoja ei jaeta vierailijoiden välillä, ellei vanhempien suostumusta saada. 

    • Emme siirry laitteellesi, kameraasi, mikrofoniisi, yhteystietoluetteloon, valokuviin, videoihin tai äänitiedostoihin, ellet anna hyväksyntääsi. 

    • Jotkin yhteyden muodostavista tuotteistamme eivät ole täysin toimivia, mikäli et mahdollista kameraa tai mikrofonia. 

  • Käyttäjän tai vanhemman rekisteröinti lapsen puolesta lapselle kohdennettuun Mattel-palveluun, voidaan vaatia Mattel-palvelun aktivoimiseksi tai kaikkiin ominaisuuksiin pääsyyn. 

  • Erityisiä sääntöjä saatetaan soveltaa sosiaalisen verkostoitumisen toiminnoissa. Varmista, että tarkistat huolella kaikki ylimääräiset julkaistut säännöt, kuten myös MATTELIN EHDOT.

Pyrimme ylläpitämään tietojen turvaamista, mutta emme voi taata, että tietojen turvallisuuden toimenpiteet ovat kaiken kattavia.

Pyrimme suojaamaan meille toimittamasi tiedot, käyttäessäsi Mattel-palveluitamme kaupallisesti kohtuullisin tavoin.

  • Me ja välittäjämme ja kumppanimme käytämme salausta tai muita turvallisuuden menetelmiä suojataksemme maksutiedot siirron aikana ja omaksuaksemme sisäiset toimenpiteet, joilla turvataan nämä tiedot järjestelmissämme. 

  • Vaadimme kolmansien osapuolten kumppaneitamme noudattamaan teollisuudessa hyväksyttyjä parhaita käytäntöjä henkilökohtaisten yhteystietojesi muiden käsittelemiensä tietojen varmistamiseksi. 

  • Huomioi, että samaan aikaan, kun työskentelemme kovasti, suojataksemme tietosi, mikään menetelmä ei ole 100 % varma. 

  • Emme voi taata kolmansien osapuolten turvallisuuden toimenpidemenetelmiä.

  • Suosittelemme, että opiskelet työkaluja ja niiden käyttöä, toimintatapoja ja käytäntöjä suojataksesi oman ja perheesi turvallisuuden. Esim. suosittelemme, että käytät ainutlaatuisia salasanoja, jotka ovat vaikeita muille kopioitaviksi tai arvattaviksi.

  • Mattel-palveluita ja palvelimia säädellään Yhdysvaltain lain mukaisesti, jolla saattaa olla erilaisia yksityisyyden vaatimuksia tietojesi osalta, kuin missä asuinpaikkasi sijaitsee.

  • Palvelimemme ovat Yhdysvalloissa ja Yhdistyneissä kuningaskunnissa:. Saatamme käyttää myös pilvipalveluja.

  • Käytämme vakioita sopimuslausekkeita siirtääksemme henkilötiedot Euroopan talousalueelta (ETA) tai Sveitsistä muihin kuin ETA-maihin.

  • Mattel-palveluiden käyttösi on tietojen keräyksen, siirron, käsittelyn, ja käytön alaista tämän Tietosuojalausunnon mukaisesti.

  • Älä käytä Mattel-palveluita mikäli et hyväksy tätä Tietosuojalausuntoa. 

Mattel-palvelut, palvelimet, jotka tuottavat Mattel-palvelut saatavina oleviksi ja tietokannat, joissa säilytämme tietoja, saattavat olla sijoitettuina maissa, joissa yksityisyyden lait eroavat maasta, jossa asut. 

  • Palvelimet Mattel-palveluita varten ovat sijoitettuina Yhdysvalloissa ja Yhdistyneissä kuningaskunnissa: Saatamme käyttää pilvipalveluita, joiden palvelimet voivat olla missä tahansa maailmassa.

  • Käyttäjiä varten, joiden Mattel-palveluiden käyttö toteutuu henkilötietojen siirtona Euroopan talousalueelta (ETA) tai Sveitsistä muihin kuin ETA-maihin, tukeudumme standardeihin sopimuslausekkeisiin.

  • Käyttämällä Mattel-palveluja, tietojen siirto, keräys, käsittely ja käyttö toteutuu tavalla, joka on määritetty tässä Tietosuojalausunnossa, MATTEL-EHDOISSAMME ja kaikissa muissa ehdoissa, jotka ovat toimitettuina keräyksen aikana. 

  • Jos et hyväksy näiden tietojen siirtoa, keräystä, käsittelyä tai käyttöä näiden ehtojen mukaisesti, älä käytä palveluita.

  • Päivitämme tätä Tietosuojalausuntoa ajoittain julkaisemalla sen täällä.

  • Emme vaihda tapaa, jolla käsittelemme aikaisemmin kerättyjä tietoja ilman ilmoitusta. Mikäli tarvittavaa, hankimme myös suostumuksesi.

Saatamme päivittää tietosuojalausuntomme ajoittain. Tämän tapahtuessa, ilmoitamme sinulle uusista sopimusehdoista julkaisemalla ne Mattel-sivustoillamme. 

  • Emme suorita materiaalisia muutoksia siinä kuinka käsittelemme henkilötietojasi, jotka ovat aiemmin kerättyjä ilman ilmoitusta ja vaadittaessa suostumuksellasi.

 

Jos olet Kalifornian asukas, sinulla on tiettyjä oikeuksia.

Kalifornian siviililain § 1798.83 mukaan Kalifornian asukkailla on oikeus kerran vuodessa vastaanottaa tiedot koskien kolmansia osapuolia, joiden kanssa olemme jakaneet sinuun liittyviä tietoja heidän markkinointipyrkimyksiään varten edellisen kalenterivuoden aikana sekä kuvaus koskien jaettujen henkilötietojen kategorioita. Kyseisen kaltaisen pyynnön toteuttamiseksi, täydennä ja lähetä meille TIETOSUOJAN PYYNTÖLOMAKE. Vastaamme sinulle 30 päivän kuluessa sellaisen pyynnön vastaanottamisesta.

 

Jos olet Euroopan talousalueen (ETA) jäsenvaltion kansalainen ja sinulla on kysymyksiä koskien Mattelin tietosuojan käytäntöjä, voit ottaa yhteyttä valvoviin viranomaisiin ETA:ssa jakaaksesi huolenaiheesi.

Jos olet Euroopan talousalueen (ETA) jäsenvaltion kansalainen, voit harjoittaa oikeuksiasi Yleisen tietosuojadirektiivin (GDPR) puitteissa vierailemalla MATTEL GDPR-VAIHTOEHDOT -PORTAALISSA TAI AMERICAN GIRL GDPR-VAIHTOEHDOT -PORTAALISSA. Voit myös ottaa yhteyttä valvoviin viranomaisiin ETA:lla, mukaan lukien oma jäsenvaltiosi, koskien huolenaiheita, joita sinulla on liittyen Mattelin tietosuojan käytäntöihin. Johtava valvova viranomainen Mattel-palveluiden osalta, joka tarjotaan ETA:lla, on hollantilainen tietosuojaviranomainen, Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Emme suorita toimenpiteitä vastataksemme ”älä jäljitä” -signaaleihin, joka on komentona saatavana joissain selaimissa

Jotkin verkkoselaimet saattavat lähettää ”älä jäljitä” -signaaleita. Verkkoselaimet saattavat muodostaa tai aktivoida nämä ominaisuudet eri tavoin, tuottaen epäselvyyttä sen osalta, että ovatko käyttäjät tietoisesti aktivoineet ne. Tämän seurauksena, emme tällä hetkellä suorita toimenpiteitä kyseisen kaltaisiin signaaleihin vastaamiseksi. Voit hallita omien evästeidesi mieltymyksiä käyttämällä oman selaimen asetuksia hyväksyä tai estää jotkin tai kaikki evästeet tai vastaanottaa ilmoituksen siitä, että hyväksyt evästeet. Jos estät kaikki evästeet, jotkin Mattel-sivustojen ominaisuudet eivät ehkä tule saatavilla oleviksi kohdallasi.

 

Mattel-palvelut, joissa on ominaisuutena seuraavat merkit, ovat vastaavien organisaatioiden sertifioimia: 

  • Viihdeohjelmiston arviointiryhmän tietosuojasertifioitu ohjelma (Entertainment Software Rating Board Privacy Certified Program)

  • kidSAFE -merkitty ohjelma

ESRB Privacy Certified Program (ESRB Yksityisyyden osalta suojattu ohjelma)
Mattel on kelvollinen toimiluvanhaltija ja osallistuva jäsen, joka on arvostetussa ENTERTAINMENT SOFTWARE RATING BOARD’S PRIVACY CERTIFIED PROGRAM (“ESRB Privacy Certified”) asemassa. ESRB Privacy Certified -merkintä näkyy Mattel-palveluissa, jotka osallistuvat ohjelmaan. ESRB:n Privacy Certified Program on suunniteltu varmistamaan, että tietojemme paljastamisen käytännöt ovat vastuullisia ja asiallisia. 

Auttaaksemme yksityisyytesi suojaamisessa, olemme vapaaehtoisesti vieneet tämän yksityisyyden aloitteen ja meillä on ollut Mattel-palveluita, joissa ESRB Privacy Certified -merkintä on julkaistu tarkistettuna ja sertifioituna ESRB Privacy Certified -muodossa täyttämään vakiintuneet verkossa tapahtuvat tietojen keräyksen, käytön ja paljastuksen käytännöt. Tämän yksityisyyden ohjelman toimiluvan haltijana, osaltamme suoritetaan palveluiden tarkastukset sekä muita vahvistuksia ja vastuullisuuden mekanismeja, joita hallinnoidaan itsenäisesti ESRB:n toimesta.

Jos uskot, että emme ole vastanneet yksityisyyteen liittyvän kyselyn osalta Mattel-palveluita tai Mattel-sivustoa koskien, joissa on ESRB Privacy Certified -merkintä, tai kyselyysi koskien Mattel-palveluita tai Mattel-sivustoa, ei ole tyydyttävästi vastattu, ota yhteyttä ESRB:en osoitteessa http://www.esrb.org/privacy/contact.aspx tai: 

ESRB 
Attn/Osoitetaan.: Privacy Certified Program
420 Lexington Avenue, Suite 2240 
New York, NY 10170
privacy@esrb.org

ESRB ei ole sidoksissa Matteliin, eikä voi olla avuksi sinulle muiden kuin yksityisyyteen liittyvien sisältöjen osalta.

Kidsafe -merkitty ohjelma
Jotkin Mattelin liitännäiset tuotteet kantavat kidSAFE-merkintää. Tämä tarkoittaa, että tuotteet ja Mattel-palvelut, jotka kantavat kidSAFE-merkintää ovat itsenäisesti tarkastettuja, sertifioituja tai luetteloituja kidSAFE:n toimesta täyttämään tietyt standardit liittyen verkossa toteutuvaan turvallisuuteen tai yksityisyyteen ja Mattel ja kaikki teknologiakumppanit, joiden kanssa se on muodostanut kumppanuuden, ovat valtuutettuja käyttämään kidSAFE-merkintää kyseisen tuotteen yhteydessä.

Jos sinulla kysely koskien Mattel-palvelua tai tuotetta, jossa on kidSAFE-merkintä, ota yhteyttä kidSAFE:en osoitteessa https://www.proprofs.com/survey/t/?title=xs7un.
 

Pyrimme aina olemaan avoimia ja selkeitä säädöstemme osalta. Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Jos sinulla on kysyttävää, ota välittömästi yhteyttä! Jos olet vanhempi ja haluat pääsyn lapsesi tietoihin, käytä VANHEMPIEN KÄYTTÖOIKEUSLOMAKETTA. Jos haluat päivittää tai muuttaa mieltymyksiäsi meiltä tulevien markkinointiviestien vastaanoton suhteen, vieraile MATTEL-VIESTINTÄVALINNOISSA (pois lukien American Girl) tai AMERICAN GIRL -VIESTINTÄVALINNOISSA (vain American Girl). Jos haluat saada tiedon siitä, että mitä tietoja Mattelilla on sinusta tai tehdä valintoja sen osalta, käytä MATTEL GDPR -VAIHTOEHDOT -PORTAALIA (pois lukien American Girl) tai AMERICAN GIRL GDPR -VAIHTOEHDOT -PORTAALIA (vain American Girl).

Mattel, Fisher-Price, Fuhu/Nabi -tuotemerkit, HIT Entertainment, ja MEGA -tuotemerkkien osalta:

  • Mattel
    Consumer Services
    636 Girard Avenue
    East Aurora, NY 14052
    Yhdysvalloissa tai Kanadassa: 800-524-TOYS (800-524-8697)

    sähköposti: service@mattel.com
    Jos olet Yhdysvaltain tai Kanadan ulkopuolella, ota yhteyttä TÄSTÄ.

American Girl varten:

  • American Girl
    P.O. Box 620497
    Middleton, WI 53562–0497
    Puhelin: 800-845-0005
    Faksi: 608-836-0761
    sähköposti: service@americangirl.com
mattel
XXXX
dev
left
s5Z2MyOlF46r3PXZUl9hPiwU2cYK